Helemaal in het begin van Take That werden de jongens neergezet als heuse pin-ups, met video’s waarin ze min of meer halfnaakt werden ondergespoten met slagroom (de beelden zie je hieronder, maar eerst even het nieuws over de nieuwe musical). Het kon niet gek genoeg, en Jason Orange, Howard Donald, Gary Barlow, Robbie Williams en Mark Owen waren overal voor in.

Zo gaven ze ons de hete strandvideo bij de hitsingle Pray, lieten ze Lulu uit haar dak gaan op Relight My Fire en zagen we hoe Robbie de Donna Summer-hit Could It Be Magic naar zijn hand zette. Tijdens optredens in gay clubs ontpopten de jongens zich tot heuse cockteasers, maar het bleef altijd gezellig.

COMEBACK
Na het vertrek van Robbie Williams ging Take That verder als viertal, om enkele jaren later dramatisch uit elkaar te gaan. In de jaren nul volgde een comeback, waarna ook Robbie zich tijdelijk weer voegde bij de boyband van weleer.

Inmiddels zijn alleen Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald nog betrokken bij Take That. Eerder deze week maakten de heren bekend te hebben meegewerkt aan een musical, die losjes is gebaseerd op hun eigen ervaringen.

THE BAND
De musical draagt de naam The Band en gaat over een groep vrouwelijke fans, die na jaren weer bijeenkomt om de jongens te ontmoeten van wie ze als tiener grote fans waren. Als volwassen veertigers hebben de vrouwen ieder voor zich heel wat meegemaakt. Een van de dames komt uit de kast als lesbienne.

Afgelopen maandag presenteerde Take That de cast van The Band tijdens Manchester Pride. Een van de hoofdrolspelers is Curtis T. Johnson, die openlijk gay is. Een eerste promo is naar buiten gebracht, waarin de bandleden een hommage brengen aan de bovenstaande foto.

Die promo zie je hieronder, gevolgd door de mooiste Take That-video’s.

Bron: NewNowNext