Feest! Een nieuwe hit voor Kelly?
Het is natuurlijk te hopen dat Kelly eindelijk weer een hit gaat scoren. Dat is in Nederland namelijk alweer een tijdje geleden. Haar laatste album Piece by Piece werd een gigantische flop en haar laatste hitje is afkomstig van een kerstalbum uit 2013. Kelly's nieuwste album Meaning of Life komt 27 oktober uit. 'Love So Soft' is daarvan de eerste single. 

En er is een tweede single! Een fijn en rustig nummertje zoals we van Kelly gewend zijn. Inclusief kleine kerst-referentie. 

Genoeg nieuw materiaal. Tijd om terug te kijken naar de hoogtepunten van Miss Clarkson!

Eerste nummer-1 hit
Met de winst van American Idol in 2001 mocht Kelly meteen een nummertje lanceren. Dat werd het nummer 'A Moment Like This'. Tweede werd dat jaar Justin Guarini. Van hem hebben we echter al jaren niets gehoord. Later scoorde ook Leona Lewis een nummer-1 hit met hetzelfde nummer. Dat deed ze na de winst van de Britse versie van X-factor. 

Janken met Kelly
Deze video nog nooit gezien? Pak die tissues er dan maar weer bij. Een hoogzwangere Kelly zingt haar single 'Piece by Piece' tijdens het laatste seizoen van American Idol. Een nummer dat gaat over een jeugd zonder haar vader. Een huilende Kelly, Jennifer Lopez en Keith Urban, die een paar maanden voor de uitzending zelf zijn vader verloor, is het gevolg. 

Kelly showt gay koppel in trouwvideo 
Een hoogtepunt! In de video van 'Tie It Up' zien we allerlei koppels tijdens hun trouwdag. En wat zien we daar? Gay koppels! Voor het eerst zijn gays te zien in een video van een countryster. You go Kel!