Vanavond is de Comedy Tour van Klub Kids te zien in Amsterdam, een show met RuPaul's Katya, Alyssa Edwards en Bianca del Rio. Helaas is die volledig uitverkocht. Wil je de queens toch zien? Hou dan de volgende events in de gaten! 

Ivy, Manila en Phi Phi in de Melkweg
Leuk! Een hele lijst aan queens zijn op 1 december in Amsterdam te zien tijdens een kerstshow. Onder hen Ginger Minj, Ivy Winters, Manila Luzon, Phi Phi O'Hara, Sharon Needles, Thorgy Thor en Michelle Visage. Het is de eerste keer dat de queens met kerst naar onze hoofdstad komen. Extra leuk: want ze hebben in de afgelopen jaren allemaal kerstsingles uitgebracht! Kaartjes zijn vanaf vandaag te verkrijgen. 

Trixie Mattel in Club NYX
Ook comedy queen Trixie Mattel komt naar Amsterdam! Het is DragXit opnieuw gelukt een internationale queen naar Amsterdam te halen. Eerder waren zij verantwoordelijk voor het optreden van Laganja Estranja in club NYX. Nu komt Trixie naar Amsterdam. Helaas: kaartjes waren binnen een uur uitverkocht. Om over succes te praten! Wil je er toch heen? Hou dan Ticketswap in de gaten.

 

Lees ook: Bianca del Rio: 'Mijn derde show mag niet alleen over Trump gaan'