In de trailer zien we beelden uit de laatste jaren van het leven van Gaga. Zo komt voorbij hoe ze een duet opneemt met Florence and the Machine-frontvrouw Florence Welch, zien we haar contact met fans en haar vriendschap met Italiaanse designer Donatella Versace.

In de documentaire Five Foot Two vertelt Gaga ook over haar ervaringen met de Super Bowl. Daar gaf ze dit jaar in haar eentje een grote show. Ze maakte toen een stevig statement tegen Trump. Ook zong ze haar hit 'Born This Way'. Het was de eerste keer dat het woord transgender viel tijdens het gigantische evenement.

Te gay?
In een interview met de NYPost vertelde de zangeres eerder hoe mensen in het begin van haar carrière over haar dachten. 'Ze zeiden tegen me: je show is veel te gay. Hier trek je geen publiek mee, de mensen blijven weg.' Daar trok ze zich gelukkig weinig van aan. 'Ze vertelden me dat mijn muziekvideo’s te ingewikkeld waren, te avant-garde en veel te fashion. Terwijl ik dacht: ik wil gewoon een feestje vieren en laten zien hoe het eraan toegaat in Brooklyn. Zo zagen mijn vrienden er nu eenmaal uit.'

Gaga: Five Foot Two is vanaf 22 september te bekijken op Netflix.