Wat een horrorverhaal. De 45-jarige Neven Ciganovic ging voor een neuscorrectie onder het mes in Iran, maar dat liep allemaal net iets anders af. Hij kreeg een verdoving waar hij heel erg slecht op reageerde, een gevolg van de operatie is dat hij nu met een permantente erectie zit die voorlopig nog niet voorbij lijkt te zijn. 

Dit komt doordat hij last lijkt te hebben van priapisme. Dan heb je een langdurige erectie zonder dat je opgewonden bent. Priapisme kan veroorzaakt worden door verschillende ziekten en aandoeningen, maar ook door penisinjecties.

Zo grappig als het lijkt, is het niet. Neven ging terug naar Belgrado en ligt daar al een week lang in het ziekenhuis. Waarschijnlijk moet hij nog een paar dagen langer blijven.

Zijn hele avontuur werd gefilmd door een Brits tv-station. Hij komt namelijk in een serie over mensen met een bijzonder levensstijl. Zelf is hij blij dat het allemaal op beeld staat. 'Ik kijk er naar uit mezelf te zien', zegt hij. 'Ze besteden een hele aflevering aan mij en ik hoop dat dat het begin is van een internationale carriere.'