Bekijk de butt-workout van Orlando Bloom
Doe ons zo’n gym buddy! Terwijl Orlando Bloom zich in het zweet werkt in de sportschool (sowieso al een fraai gezicht), besluit zijn personal trainer dat de 40-jarige acteur wel wat hulp kan gebruiken. Toe, Orlando, buk nog een keer!

Vooruit, hier nog een filmpje van Orlando met zijn trainer:

 

mans gotta eat #workoutwednesday learning to cook, compliments of my brotha @sinclairfischergray @jamieoliver

Een bericht gedeeld door Orlando Bloom (@orlandobloom) op

RuPaul als Emmy Award
Afgelopen weekend werden voor de 69e keer in de tv-geschiedenis de Emmy Awards uitgereikt (hier het overzicht met alle winnaars). RuPaul kreeg vorige week al een award voor zijn werk als host van RuPaul’s Drag Race. Die prijs kreeg hij vorig jaar ook al. Dit jaar maakte hij een filmpje samen met Stephen Colbert, waarbij RuPaul voor Emmy speelde. Helaas is de video niet in te sluiten. Klik daarom op de onderstaande foto.
RuPaul

Hier is de nieuwe video van Superfruit
Superfruit bestaat uit Mitch Grassi en Scott Hoying en het duo is naar eigen zeggen ‘fabulously gay’. Ze brachten in juni het eerste deel van hun album ‘Future Friends’ uit, nu volgt deel twee. How You Feeling is de naam van hun nieuwe single, en die is… fabulous!

Boyband alert! Dit zijn de jongens van CNCO
Christopher Velez, Richard Camacho, Joel Pimentel, Erick Colon en Zabdiel de Jesus vormen gezamenlijk de uit Miami afkomstige boyband CNCO. De Latin boys zijn de winnaars van La Banda, een zangcompetitie van Simon Cowell en Ricky Martin. Hier zijn ze te horen op de single van Little Mix, en te zien ook vooral. Hot hot hot!