Want er is nog veel meer… Naast een talkshow zal er ook een LHBTI-conferentie worden gehouden. Er zijn feesten, bijeenkomsten van serieuzere aard en optochten. Het complete programma is te vinden op Rotterdam-Pride.com.

Leuk om te zien is dat ook de middenstand van Rotterdam wordt opgeroepen om mee te doen. Er is een etalage-verkiezing georganiseerd waarin winkeliers zich van hun trotste kant kunnen laten zien.

Ook leuk: voor het eerst doet ook de Hogeschool Rotterdam mee met de Pride. Hier lees je wat ze zoal organiseren rond 'HR Pride'.

Mind the Gap
Het thema van de Rotterdam Gay Pride luidt dit jaar ‘Mind the Gap’. Met de uitdrukking ‘Mind the Gap’ wil Rotterdam Pride aandacht vragen voor de verantwoordelijkheid die we hebben als individu, als groep en samenleving om met elkaar in gesprek te blijven en een veilig klimaat te creëren voor onszelf en onze medemensen waarin je mag zijn wie je bent ongeacht je geaardheid of gender identiteit. Rotterdam Pride staat voor de uitdaging met haar programma  ‘the gap’ te overbruggen.

Hou naast de site ook de Facebookpagina van de Rotterdam Gay Pride in de gaten voor de laatste updates.