In het filmpje blikken de hoofdrolspelers en makers van de film terug op de audities van de serie. Zo laat Megan Mullally weten dat ze eerst eigenlijk auditeerde voor de rol van Grace, maar die auditie ging niet al te goed. Even later deed ze auditie voor Karen en kreeg ze de rol. En maar goed ook. 

Sean Hayes vertelt dat hij eigenlijk geen geld had om naar de auditie te gaan, een vliegticket was veel te duur. Het lukte hem uiteindelijk toch erheen te gaan en hij kreeg de rol. Bekijk alle reacties hieronder. 

Nieuw seizoen
In Amerika start het nieuwe seizoen van Will & Grace op 28 september. Will & Grace zal niet de draad oppikken waar de serie in 2006 is geëindigd. In de slotaflevering van seizoen acht was te zien dat zowel Will als Grace een kindje kregen, een gegeven dat ze voor het nieuwe seizoen links laten liggen, omdat dit de verhaallijnen niet ten goede zou komen.

In de serie speelde actrice Debbie Reynolds de uitbundige, alom aanwezige moeder van Grace Adler. Zij is eind vorig jaar overleden. Debra Messing, die Grace speelt, liet in een interview weten dat er in de nieuwe serie wordt stilgestaan bij haar dood.  

Is Jack té gay?
Acteur Sean Hayes heeft zich inmiddels ook uitgesproken over de kritiek op het karakter Jack dat hij speelt in de serie. Sommigen vinden Jack namelijk veel 'té gay'. Sean vraagt zich nu hardop af: 'hoe kan iemand in godsnaam "te gay" zijn?'

Het nieuwe seizoen van 'Will & Grace' is in Nederland vanaf 3 oktober te zien op TLC. 

Lees ook: 'Will & Grace, please make America gay again'