Maar hoezo is ‘Rainbow’ toepasselijk? Omdat de Ponnies allemaal een andere vrolijke kleur hebben natuurlijk. In My Little Pony: The Movie speelt Sia zelf ook mee. Een geanimeerde versie van de Australische zangeres is te zien als de popster Songbird Serenade.

In de bijbehorende video zijn beelden uit de film te zien, die worden afgewisseld met de dansende Maddie Ziegler, het meisje dat eerder te zien was in de video’s van Chandelier en Elastic Heart.

De tekst van Rainbow is typisch Sia en zal veel mensen aanspreken. ‘I know you’re a special one’, zingt ze. ‘Some see crazy wher I see love. You fall so low but shoot so high.’ En dan het refrein: ‘I can see a rainbow / In your tears as they fall on down / I can see a rainbow / Through the pain as they hit the ground.’

Bekijk hier de video:

Overigens kan niet iedereen de zangstijl van Sia waarderen. Ze zingt nu eenmaal een beetje, eh, anders... Hoe precies, dat legt zangcoach Felicia Ricci op weergaloze wijze uit.

De Pony-film verschijnt eind oktober in de bioscopen. Het verhaal gaat over Tempest, een kattige Pony die ruzie komt zoeken in Ponyville. Tja.

Emily Blunt is te horen als Tempest. Andere acteurs die meedoen zijn Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Taye Diggs, Uzo Aduba en Zoe Saldana. Hier de trailer van de film:

Bron: Gay Times