Nare berichtjes voorlezen
Ook deze week durven verschillende bekende Amerikanen het aan Tweets over zichzelf voor te lezen in de Mean Tweets-serie. Hollywoodsterren als Emma Watson, Jake Gyllenhaal en Jennifer Lawrence doen dat ook deze keer met heerlijke zelfspot. Er zit zelfs een tweet van Donald Trump bij. 

Maan is de beste
Bij de Beste Zangers wist Maan ons al elke week te verrassen, hetzelfde doet de zangeres nu bij het RTL-programma Dance Dance Dance. Met regenboogjes op haar wangen danst ze de choreo van Sia's 'The Greatest'. De video werd al bijna een half miljoen keer bekeken en ze kreeg zelfs de jury aan het huilen.  

Work that runway!
Gisteravond was het alweer de vierde aflevering van Holland's Next Top Model. Dit seizoen met zowel heren als dames. In de aflevering van maandag kregen de modellen een workshop van voguequeen Amber Vineyard en mochten ze in haar wereld induiken. En of ze dat deden! Een catwalk-battle was het gevolg. 

Ook leuk! Hij is er al even uit, maar kandidaat Quincy vlogt tegenwoordig! Check hieronder zijn eerste vlog. 

Taylor is back
Taylor Swift scoorde al een kneiter van een hit met 'Look What You Made Me Do', een parodie zat er natuurlijk aan te komen. En die is er! Bart Baker heeft een geniale parodie gemaakt van Taylors hit.

En als we dan toch bezig zijn. De grappige parodie van Ellen.