Eerder deze week liet een zwaar teleurgestelde Sarah Jessica Parker weten dat er toch geen derde speelfilm komt van Sex and the City. De plannen waren vergevorderd en deze herfst nog zouden de opnames van start gaan. Maar toen trokken de makers de stekker eruit. Actrice Kristen Davis bevestigde het nieuws en ze zei erbij dat ze diep gefrustreerd was.

Al snel ging het gerucht dat de film niet doorging omdat Kim Cattrall, die Samantha Jones speelt in de serie, op het laatste moment bizarre eisen begon te stellen. Niet waar, vertelde ze in een interview met Piers Morgan. Het ging niet om meer geld of meer scènes, maar om iets anders: Kim is 61 jaar en vindt het gewoon welletjes, tijd voor iets anders.

Ze vindt het jammer dat de co-actrices, en dan met name Sarah Jessica Parker, haar de zwarte piet toespelen. ‘Ze had best wat aardiger kunnen reageren, ik weet niet wat haar probleem is. Dat heb ik nooit begrepen.’

Wat Cattrall betreft had de film ook best zonder haar door kunnen gaan. ‘Waarom maak je er geen zwarte Samantha Jones van, of eentje met een latin achtergrond?’ En toen diende zich uit het niets een kandidaat aan die het wel zag zitten: Sia! De Australische zangeres twitterde het volgende:

En waarom ook niet? Laat die chirurgie maar zitten, en Sia haar optreedpruik opzetten. Niemand die het verschil dan nog ziet!