Miley Cyrus kan zo meedoen aan RuPaul’s Drag Race, in haar vermomming als Dolly Parton. Met een voluptueuze voorgevel en een platinablonde pruik zag ze eruit als een prachtige diva (en ja, een beetje als een karikatuur. Maar van Dolly Parton mag je dat zeggen want dat doet ze zelf ook de hele tijd). Met Jimmy Fallon zong ze het duet Islands In The Stream, en dat zag er zo uit:

Dit zette Miley op Twitter:

Bananarama
En wie stonden daar ineens weer op te treden? De dames van Bananarama! In de oude bezetting nog wel, dus hier zie je Cruel Summer, een van de eerste hits van het trio dat tot 1988 bestond uit Keren Woodward, Sarah Dallin en Siobhan Fahey.

Megan Mullally steelt iemands Tinder
Ja, in de kop stond Karen Walker, maar als zichzelf is actrice Megan Mullally net zo grappig. Ze kaapte iemands telefoon en begon in het wilde weg reacties te sturen naar Tinder-matches. Die per keer schunniger werden. Zo grappig!

Will en Jack zijn nu daddies
Hier alvast een nieuw fragment uit de komende aflevering van Will & Grace. Hierin komen Will en Jack erachter dat ze niet meer tot de jonkies behoren wanneer ze uitgaan. Ben Platt speelt Will's love interest en noemt hem een 'news anchorman', wat hij eigenlijk ook best op lijkt. 

Tot slot nog wat bloopers uit de eerste nieuwe aflevering: