James Corden heeft het goed voor elkaar. Hij heeft zijn Carpool Karaoke-format verkocht aan Apple, die er sinds kort goede sier mee maakt. In de Apple-versie was Miley Cyrus ook al eens voorbij gekomen, in augustus zat ze al zingend in een auto met zus Noah, vader Billy Ray en de rest van het gezin. Hier een fragment waarin ze samen Achy Breaky Heart zingen:

Deze keer is Miley solo. Samen met James Corden zingt ze haar grootste hits, van Party in the U.S.A. tot haar laatste, Younger Now. Tussendoor doet Miley uitgebreid verslag, onder meer over haar tong. Die stak ze altijd uit omdat ze onzeker was over zichzelf. James gebruikt ‘m om er postzegels mee te plakken, wat een komisch moment oplevert. Daarna wordt het ook nog even serieus, als ze uitlegt hoe ze is veranderd sinds haar 'twerk'-optreden bij de Video Music Awards in 2013.

Verder proberen ze elkaar aan het huilen te maken. Maar wat vooral opvalt is de prachtige zang van Miley. Eerlijk gezegd vonden we de Carpool Karaoke-formule een beetje sleets worden, maar de aflevering met Miley is weer grappig en goed, als vanouds. Kijk zelf: