1. Other People
Als de relatie met zijn vriend over is, besluit David (Jesse Plemons) weer bij zijn moeder te gaan wonen. Ze is ernstig ziek en hij besluit voor haar te gaan zorgen. Dat betekent wel dat hij ook weer bij zijn conservatieve vader en jongere zussen moet gaan wonen. 

2. Below Her Mouth 
De film Below Her Mouth vertelt het verhaal van Jasmine (Natalie Krill) en Rile (Sebastian Pigott). Het koppel is verloofd, maar als Jasmine op een avondje uit Dallas (Erika Linder) ontmoet, verandert haar hele leven. Wat volgt is een passionele liefdesaffaire tussen twee vrouwen die weinig gemeen met elkaar lijken te hebben. Is de affaire belangrijk genoeg om een verloving voor op te geven? 

3. The 10 Year Plan
Oké, een tikkeltje fout, maar The 10 Year Plan is prima materie voor een luie avond. Het verhaal is simpel. Het zit Myles (Jack Turner) niet mee in de liefde. Hij heeft de ene naar de andere mislukte date. Zijn bestie Brody (Michael Adam Hamilton) scharrelt ondertussen lekker in het rond. Het koppel besluit af te spreken dat als ze binnen 10 jaar geen relatie hebben, ze met elkaar verder gaan. De rest van het verhaal laat zich makkelijk raden.

4. King Cobra
Hij is nog maar 29 jaar oud, maar er is nu al een biografie gemaakt over het leven van pornoster en acteur Sean Paul Lockhart (Brent Corrigan). De jonge acteur Garrett Clayton (voormalig Disney-acteur) vertolkt de hoofdrol in de film King Cobra. Een sexy film met een bijzonder verhaal. 

5. Paris is Burning
Moet je gezien hebben natuurlijk. Paris is Burning is rauw, realistisch, dolkomisch, op de juiste momenten ontroerend en bovenal ontzettend charmant. Deze film van de destijds net afgestudeerde Jennie Livingston brengt de extravagante ballroomscene van Lower Manhattan in beeld. 

6. Bridegroom
Pak die zakdoekjes er maar weer bij, Bridegroom is een typische tranentrekker. De documentaire vertelt over de liefde tussen Shane Britney Crone en Thomas Lee Bridegroom. De familie van Thomas accepteert niet dat hij op mannen valt, maar samen lukt het ze gelukkig te zijn. Ze besluiten in Californië te trouwen, maar dan komt Thomas om het leven bij een noodlottig ongeluk. Pas dan wordt duidelijk hoe ingewikkeld het is voor Shane om achter te blijven, zonder dat hij een wettelijk koppel vormde met de liefde van zijn leven. 

7. Handsome Devil 
Handsome Devil vertelt het verhaal van de 16-jarige Ned, die niet helemaal past binnen het plaatje van de kostschool waar zijn vader hem heeft gedropt. Ondanks dat hij probeert 'onzichtbaar' te zijn, ontwikkelt hij een vriendschap met kamergenoot Conor. Ze besluiten samen mee te doen aan een talentenjacht.

8. The Death And Life Of Marsha P. Johnson
De nieuwste aanwinst van Netflix is de documentaire The Death And Life Of Marsha P. Johnson, over een activist die betrokken was bij de Stonewall-rellen. Van de jaren zestig tot negentig was Johnson – een van de eerste transvrouwen die publiekelijk uit de kast was – een bekend gezicht in de Amerikaanse kunst- en gayscene. Regisseur David France maakte de documentaire. Hij was in 2012 verantwoordelijk voor de documentaire How to Survive a Plague, over de beginjaren van de aidsepidemie.