Niet heel erg verrassend is de nummer 1, dat is namelijk het nieuwe seizoen van Gilmore Girls. Die bestond namelijk uit slechts vier afleveringen en daar ben je zo doorheen. Maar aangezien de vraag hiernaar het grootst was, wil Netflix graag door met een nieuw seizoen.

Op twee staat Fuller House, het niet al te best beoordeelde vervolg op de sitcom Full House. Daarna volgt The Ranch, een serie met Ashton Kutcher waar je ook niet echt veel mensen over hoort.

Series waar wel veel mensen over praten zoals House of Cards worden toch iets minder snel bekeken. House of Cards staat op de 16e plaats en The Crown heeft de top 20 niet eens gehaald.

Series met prominente rollen voor gays staan er wel in, zoals Orange is the New Black, Grace and Frankie, Wet Hot American Summer en Unbreakable Kimmy Schmidt.

Netflix heeft tevens een lijst gepubliceerd met landen die het meest aan bingewatching doen. Op 1 staat Canada, gevolgd door de VS en Denemarken. Nederland staat op de 16e plaats. In totaal zijn er zo’n 8,4 Netflix-abonnees die series het liefst zo snel mogelijk achter elkaar bekijken.

Hier de top 20 met snelst bekeken series:

1. Gilmore Girls: A Year in the Life
2. Fuller House
3. The Ranch
4. Marvel’s The Defenders
5. The Seven Deadly Sins
6. Trailer Park Boys
7. Santa Clarita Diet
8. F is for Family
9. Orange is the New Black
10. Stranger Things
11. Friends from College
12. Grace and Frankie
13. Wet Hot American Summer
14. Atypical
15. Unbreakable Kimmy Schmidt
16. House of Cards
17. Master of None
18. Luther
19. GLOW
20. Arrested Development

Bron: Homorazzi