Justin Trudeau
Zeiden we 'niet onaantrekkelijk'? We bedoelen natuurlijk 'woest aantrekkelijk'. De sportieve premier van Canada kwam deze week een trap af en besloot de aanwezigen te verrassen door zijn shirt open te trekken. Om zijn torso zat een strakgespannen Supermanpak. Op Twitter werd het filmpje duizenden keren gedeeld. 

Rosario
Dan was er nieuws over Will & Grace. In de aflevering van deze week werd duidelijk dat Rosario definitief niet terugkeert in de serie. Actrice Shelley Morrison is met pensioen. In het onderstaande fragment wordt een beetje duidelijk waar Rosario is gebleven...

De oude Lady Gaga is terug
En met de oude Lady Gaga bedoelen we de Lady Gaga die het ene uitzinnige kostuum na het andere aantrok, en dat zo'n beetje iedere dag of zelfs meerdere keren per dag. Voor het Zwitserse horlogemerk Tudor maakte ze een commercial waarvoor ze alles uit de kast haalt. En er is ook nog een piano-battle tussen Lady Gaga en... Lady Gaga!

Jake Shears van de Scissor Sisters gaat solo
Tot slot nog twee liedjes. Jake Shears deelde deze week zijn eerste solosingle, Creep City. Een bluesy showtune van jewelste.

Rihanna rapt
Voor de comebacksingle van N.E.R.D., ooit een projectje van Pharrell Williams, heeft hij nu Rihanna gevraagd voor een gast-rap. En die klinkt fantastisch. Luister zelf: