Roeiers uit de kleren
Een jaarlijks hoogtepunt: de roeiers van de Universiteit van Warwick gaan maar wat graag uit de kleren. Al acht jaar lang mogen we genieten van blote billen en gespierde lijven. Dit keer met liters paarse verf.

Roodharige hunks
Ook dit jaar heeft fotograaf Thomas Knights twaalf heerlijke, roodharige hunks weten te verzamelen voor zijn Red Hot-kalender. De opbrengsten van de kalender gaan naar het goede doel en de kalender is er in twee varianten.  

Mannen met paarden
De Horse and Hunk-kalender is op de redactie ieder jaar weer een favorietje. Twaalf stoere mannen nemen zonder shirt plaats op een prachtig hoefdier. Daarmee zetten ze zich in voor jet Brooke Hospital for Animals. Wij geven één exemplaar weg! Weten hoe je daar kans op kunt maken? Lees dan snel verder. 

Aaron Renfrees billen
Aaron ken je heel misschien van popgroep S Club 8 (niet te verwarren met S Club 7!). Tegenwoordig richt hij zich volop op zijn werk als danser en choreograaf. En tja, met zo'n achterwerk snappen we best dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan een reeks prettige beelden voor aan je toiletdeur.

Amsterdamse rugbyers
De stoere heren van gay rugbyclub ARC Amsterdam Lowlanders zijn weer poedeltjenaakt vastgelegd voor een nieuwe kalender. Ook van de Lowlanders-kalender mogen we een exemplaar verloten. Onder aan dit artikel lees je hoe je hier kans op maakt.

Knetterknappe Fransmannen
Een aantal bloedmooie Franse atleten is weer uit de kleren gegaan om te poseren voor de jaarlijkse Dieux du Stade-kalender. Dit jaar betreft het onder anderen rugbyspelers Maxime Mermoz, Baptiste Serin, Arthur Retière, Djibril Camara en Damien Chouly. 

Brandweermannen uit de kleren
De Australian FireFighters hebben weer een kalender gemaakt. Verwacht wederom afgetrainde torso’s, sixpacks en vlammen. De brandweermannen gaan deze keer voor vlammen en vertedering.

Jess Vills kalender
Frans model Jess Vill schuwt een beetje naakt niet. Bewijsstuk A: zijn gladiatorkalender voor komend jaar. Billen, zweet en Jess op z'n best. Ook van deze kalender mogen we een exemplaar verloten.

Winactie
Maak kans op een exemplaar van de billen van Jess, de hunks met paarden of de Amsterdamse rugbyers. Stuur een mail naar win@gay.nl o.v.v. 'Kalender 2018' en vermeld je naam, gebruikersnaam, adresgegevens en de kalender waar je kans op wilt maken. Wie weet heb jij binnenkort vast je eerste kerstcadeautje binnen.