Bekijk nu deze vijf korte gayfilms

28 november 2017, 1 minuut

Nog een halfuurtje vrij? Dat komt goed uit! Wij hebben vijf korte films voor je klaarstaan die je kunt bekijken.

Amsterdam
Wat gebeurt er als je de enige twee homo's op een feestje bent? Daar gaat de film Amsterdam over. 'Trouwen of beste vrienden?' De twee leren elkaar steeds beter kennen, maar maakt dat de avond leuker?

War Within
Zaher Saleh laat in War Within op een mooie manier de worsteling van iemands geaardheid, geloof en familie zien. Met de film hoopt hij dat het Midden-Oosten wat veiliger wordt en dat moslims LHBT's meer gaat accepteren. 

The Mess He Made
Een vingerprik en een kwartier wachten. Meer is er niet nodig bij een hiv-sneltest. Maar die 15 minuten kunnen de langste en moeilijkste van je leven zijn. Filmmaker Matthew Puccini maakt dit prachtig invoelbaar in zijn korte film The Mess He Made. 

Call Your Father
Hoe kijken homo's van verschillende leeftijden tegen het leven aan? Begrijpen ze elkaar? Die vraag stelt Jordan Firstman zichzelf in Call Your Father. De heren gaan op zoek naar elkaars gelijkenissen, die soms ver te zoeken zijn. Een ongemakkelijke, maar vaak ook herkenbare film.

Turn It Around

Turn It Around
Tonko Bossen en Valentijn Avé spelen de hoofdrollen in Turn It Around, een korte film van 3LAB over twee jongens die verliefd op elkaar worden. Totaal onverwacht. Die film is nu online te bekijken.

De film is via deze link te bekijken.

Coverbeeld: Still uit Call Your Father

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau