The Incredibles
We moeten nog even geduld hebben, maar in juni 2018 is het eindelijk zover: het langverwachte vervolg van The Incredibles uit 2004 draait in de bioscopen. Moeder Helen is in de nieuwe film gaan werken, baby Jack-Jack heeft superkrachten waar het gezin nog steeds geen weet van heeft en dan duikt er ook een nieuwe slechterik op die de boel op stelten komt zetten. Hier de eerste beelden:

The Undetectables
Een groep mannen met hiv heeft een positieve boodschap voor mannen zonder, die bang zijn om een besmetting op te lopen: ze zijn undetectable. Op vlotte wijze laten ze weten hoe dat precies werkt. Het filmpje is gemaakt door GMFA, een Britse organisatie die zich richt op de gezondheid van gay mannen.

Starbucks
In de Verenigde Staten staat alles in het teken van de komende feestdagen. In een speciale kerstcommercial van Starbucks draait alles om diversiteit. Op Twitter is enig rumoer ontstaan: zijn die handen nou van een man of van een vrouw? En dan is er ook nog eens sprake van een ‘lesbian couple cup’. Te leuk!

Dolly's kinderplaat
Tot slot fietsen we er nog een mopje Dolly Parton in. Ze heeft een album gemaakt speciaal voor kinderen, I Believe In You genaamd. Bij de liedjes horen dertien geanimeerde video’s. Een van de liedjes heet I Am A Rainbow, die gaat over diversiteit. Hieronder de titeltrack.