De eerste boze conservatieve vaders en moeders stonden alweer te trappelen om er schande van te spreken: hun kinderen worden via de tv geïndoctrineerd en de gay agenda wordt ze weer eens opgedrongen.

Het is dan ook verschrikkelijk wat er gebeurt. Een jongen die Marco heet vermomt zich als Prinses Marco Turdina om te infiltreren in een prinsessenschool. Eenmaal binnen neemt hij het met een horde meisjes op tegen het hoofd van de school, een autoritaire heks die de meisjes heel erg kort houdt.

Maar dan ziet de hoofdjuf, toepasselijk Miss Heinous genaamd, dat Marco helemaal geen echte prinses is omdat zijn borsthaar boven zijn jurk uitpiept. ‘Dat bewijst niets!, gilt een ander meisje. ‘Ook prinsessen kunnen harig zijn!’

Ook de andere meisjes nemen het voor hem op, omdat ze niet weten dat hij écht een jongen is. Dan trekt hij de pruik van zijn hoofd en zegt hij: ‘Ik heb tegen jullie gelogen.’ Waarop de boze hoofdjuf roept: ‘Dit is waarom jullie mij nodig hebben. Kijk tot welke viezigheid jullie vrijheid heeft geleid. Jullie noemen iemand een held die tegen jullie heeft gelogen.’

Ze reageren dat hij niets verkeerds heeft gezegd en de meisjes besluiten: ‘Als hij een prinses wil zijn, dan kan dat gewoon!’ En zo leert Disney zijn kijkertjes op fraaie wijze een lesje diversiteit. Of dat het oké is om te liegen, zouden die conservatieve ouders uit het begin van dit stukje bedenken.

Afijn, hier de beelden:

Bron: GayStarNews