Het gaat lekker met Roxeanne Hazes. Haar album werd lovend ontvangen - ook op onze redactie - en haar concerten zijn allemaal uitverkocht. Ze scoorde een grote hit met 'Ik was toch je meisje' en is maandelijks te zien als de huisband van De Wereld Draait Door. Haar nieuwste video bij het nummer 'Verdovend Middel' is opnieuw een fijn exemplaar, mede dankzij Demian Overduyn. Ook haar band is te zien in de video. 

Nieuwe tour
Bij de presentatie van het nummer heeft Roxeanne ook bekend gemaakt dat ze volgend jaar weer op tour gaat. Ze is te zien in verschillende Nederlandse steden als Rotterdam (3 maart), Hilversum (17 maart) en Amstelveen (23 maart). 

'Deze geweldige tour smaakt naar meer', zegt ze er zelf over. 'Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.'

Eerder bracht Roxeanne Hazes al video's uit bij de nummers 'Ik Was Toch Je Meisje' en 'In Mijn Bloed'.