Op 11 januari gaat de film Call Me By Your Name in première in Nederland. In de VS is de promotie in volle gang. Zo zaten de hoofdrolspelers Armie Hammer en Timothée Chalamet deze week bij Ellen op de bank.

Daar vertelden ze hoe het er achter de schermen aan toeging. Regisseur Luca Guadagnino vertelde de acteurs dat ze scène 71 in het script moesten opzoeken. Hij deed alsof hij een willekeurige scène wilde oefenen, maar het bleek de eerste zoenscène.

Het was hilarisch, volgens Timothée, die in de film de 17-jarige Elio speelt die verliefd wordt op Oliver, de assistent van zijn vader. De twee gingen helemaal op in elkaar en bleven maar zoenen omdat niemand zei dat ze konden stoppen. Toen Armie opkeek, bleek de regisseur er niet meer te zijn: die lag rollend van het lachen in het gras.

Verder kwam Timothée erachter dat zoenen met een man met stoppels een branderig gevoel oplevert. Hier de beelden:

Inmiddels heeft Timothée zijn eerste prijs voor de film in de wacht gesleept. Hij won een award als beste acteur van het jaar, die is uitgereikt door Amerikaanse filmrecensenten.
 
In ander nieuws: Armie Hammer vertelde eerder dat hij last had van een ‘wardrobe malfunction’. De film speelt zich af in 1983, de tijd dat ‘short shorts’ hevig in de mode waren. Dus moesten de ballen van Armie in sommige scènes digitaal verwijderd worden…