De laatste acht afleveringen draaien volledig om het door Robin Wright gespeelde personage Claire Underwood. Dat heeft de contentdirecteur van Netflix bekendgemaakt. Volgens die directeur is het een 'waardige afsluiting' voor de fans van de serie. 

Aanranding
Eerder werd bekend dat er geen zevende seizoen van de serie komt. Dit komt door de seksuele beschuldigingen van Kevin Spacey door acteur Anthony Rapp. In een interview met BuzzFeed zei Anthony Rapp dat Spacey hem had uitgenodigd voor een feestje in zijn huis. Hij was de enige minderjarige op het feest. Uit verveling ging de toen 14-jarige acteur in een slaapkamer tv kijken. Daar zou Spacey hem hebben bezocht en klom de toen 26-jarige acteur 'met seksuele intenties' bovenop hem. 

Op Twitter heeft Spacey op de beschuldigingen gereageerd. Hij schrijft dat hij zich er niets meer van kan herinneren. Hij maakt wel excuses voor zijn ongepaste dronken gedrag.

'I choose now to live as a gay man'
In het bericht schrijft de acteur ook dat hij zijn hele leven al op mannen valt en vanaf nu 'ervoor kiest als homoseksuele man door het leven te gaan'. Veel mensen reageren kritisch op zijn coming-out. Niet alleen omdat hij stelt dat homoseksualiteit een keuze is, ook omdat het een bijzonder ongepast moment is. 

Bron: Nu.nl