Meer dan een miljoen kijkers zagen hoe Rogier het hart van Gordon veroverde toen hij in een bakfiets kwam aanrijden met dochter Jamie in RTL-programma Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?. Hij bracht het er zelfs zo goed vanaf, dat hij is geëindigd als een van de twee huwelijkskandidaten. Donderdag komen we erachter of Gordon voor hem, of toch voor de Italiaanse Manuel is gegaan. 

'Toen ik gevraagd werd voor het programma, dacht ik: ik ga er gewoon heen met mijn dochter. Dit is een mooie kans om de kijkers te laten zien dat een homoman ook gewoon een gezin kan hebben', vertelt Rogier aan Meer dan Gewenst, een stichting die gay wensouders ondersteunt bij het vervullen van hun kinderwens.

Rogier vertelt dat hij nooit had verwacht dat hij het zou ver zou schoppen en dat hij Gordon zo leuk zou vinden. 'Ik dacht dat ik onmiddelijk aan de kant zou worden gezet door Gerard Joling, omdat Gordon niet van kinderen houdt. Dat vond ik geen probleem, dan had ik namelijk in ieder geval "roze" co-ouderschap op de kaart gezet.'

Rogiers verhaal
Tijdens zijn eerste date met Gordon, legde Rogier het boek De wens en de vaders van Sara Coster pontificaal op tafel. Na het lezen van dat boek besloot Rogier voor co-ouderschap te kiezen. Hij maakte kennis met een wensmoeder uit Leiden en na jarenlange ontmoetingen kregen ze samen dochtertje Jamie. 'Gordon is dat boek nu ook aan het lezen.' 

Donderdagavond gaan we zien of Gordon er met Rogier en Jamie vandoor gaat. Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? is om 21:30u te zien op RTL 4.