Mannen om mee te lachen
Een middag flink lachen, leuke mensen ontmoeten én lekker eten? Dan moet je zeker naar de jaarlijkse Christmas Comedy Brunch van de Jonge Utrechtenaers. Tijdens deze middag, inclusief uitgebreide high-tea, geniet je voor slechts 25 euro van verschillende leuke mannen met een bijzonder scherp gevoel voor humor.

16 december - Bar Beton, Utrecht

Beeld: Lune photography

Sexy santa in Rotterdam
Voor het heetste kerstfeest van deze winter moet je zeker naar Rotterdam dit weekend. Het Spaanse Circuit Festival doet namelijk onze hippe havenstad aan, met dj's uit heel Europa, die lang en breed hun sporen hebben verdiend in het nachtleven. Verwacht lekkere muziek en heel veel knappe dansers op het podium. 

16 december - Annabel, Rotterdam 

Een beetje zoals dit, alleen dan in de winter!Onze favoriete zeemeerminnen
De dragqueens van de Mermaids Mansion waren het afgelopen jaar zo lekker bezig, dat je zou vergeten dat ze pas een jaar geleden zijn begonnen. We zagen ze in Pride Parades door het hele land, op de vetste clubavonden en natuurlijk tijdens het jaarlijkse drag-event Superball, waar ze er met alle prijzen vandoor gingen. Hun eerste jubileum vieren ze dit weekend in de Taboobar in Amsterdam. 

14 december - Taboobar, Amsterdam

Kerstshoppen, maar dan anders
Dit weekend gooien hippe Amsterdammers weer hun halve huishouden en garderobe te grabbel tijdens de vlooienmarkt in de IJ-hallen. op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord kun je zaterdag en zondag op zoek naar de leukste kerstcadeautjes. Kom vroeg, zodat je de krenten uit de pap kunt vissen.

16 en 17 december - IJ-Hallen, Amsterdam

Tijd voor de bingo!
Dusty en Vita d'Or presenteren de kerstbingo in Cafe Kalff aankomende zondag. De bingo is al bijna vijf jaar vaste prik in het Utrechtse café en met vedette Dusty kan het niet anders dan een succes worden. 

17 december - Cafe Kalff, Utrecht

Kerst met Kylie
Hoe kun je kerst nu beter vieren dan met Mariah, Kylie Minogue? De Australische diva kwam twee jaar geleden voor het eerst met een kerstalbum en heeft meer dan genoeg hits uitgebracht om een spetterend kerstfeest mee te vullen. Dat gaat dan ook gebeuren in de NYX met het I Will Surive a Kylie Xmas feest. 

16 december - Club NYX, Amsterdam 

KerstPANN
Het succesvolle gayfeest PANN sluit het jaar af met Wonders of WinterPANN in het centrum van Utrecht. De dresscode deze editie is gala. Trek dus je mooiste pak, jurk of allebei aan.

16 december - Winkel van Sinkel, Utrecht 

Zien wat er nog meer te doen is bij jou in de buurt? Check Gay.nl/guide.

Coverbeeld: PANN Tilburg