Charli XCX - Boys
En daar hadden we ineens Charli XCX, die tientallen bekende boys voor haar camera lokte. Met cameo’s van Charlie Puth, Tom Daley en nog heel veel meer heerlijke Boys.

Hurts – Beautiful Ones
Ook erg fraai en tegelijkertijd vreselijk verdrietig: de video van Hurts, waarin zanger Theo Hutchcraft is te zien als drag queen die wordt aangevallen tijdens een avond stappen

FischerSpooner – Togetherness
Daar zijn ze, terug van weggeweest. Met een nogal NSFW-kunstproject maakt FischerSpooner zijn comeback, waarvan de beelden zijn te zien in de video van Togetherness.

Troye Sivan – Heaven
Op de dag van de inauguratie van Donald Trump bracht Troy Sivan zijn video uit bij de single Heaven. Geen toeval: in de video van Heaven zijn beelden te zien van Harvey Milk, protestmarsen en pleidooien voor het openstellen van het huwelijk. Dit alles om te onderstrepen dat de strijd om gelijkheid nog altijd niet gestreden is.

P!nk – What About Us
In een flashmob-video laat P!ink zien hoe twee gays een dans opvoeren die staat voor saamhorigheid en eenheid.

Hercules & Love Affair – Rejoice
Een hele stoet drag queens komt voorbij in deze kleurrijke video van Hercules & Love Affair. Maar de hoofdrol is voor Rouge Mary, die schittert als nooit tevoren.

Clean Bandit – Symphony
De liefde tussen twee jongens die wordt begeleid door een heel symfonie-orkest, omdat het leven nu eenmaal niet altijd even makkelijk is.

Arca – Desafío
Een kunstzinnige flirt met een leerfetisj op een bedje van even kunstzinnige muziek. Heerlijk queer is het allemaal.