Zijn hele leven had Philip Clements gewijd aan God, als priester. Na zijn pensioen besloot hij eindelijk uit de kast te komen. Hij was verliefd geworden op Florin Marin, die hij was tegengekomen op een datingsite. Nu mocht iedereen het weten: Philip wilde gelukkig worden met Florin en plaatste een aankondiging van hun huwelijk in de lokale krant.

In april trouwden Philip en Florin in Ramsgate, een plaatsje in de buurt van het Britse Kent. Maar al snel kwamen de eerste barstjes in het liefdesgeluk. Florin ging iedere avond tot laat uit en liet Philip thuis achter. Hij mocht niet mee, want ‘uitgaan is niet voor oude mensen’.

Philip bleef Florin hem hoe dan ook vertrouwen. Hij was daarvoor al door Florin gedwongen zijn huis te verkopen en naar een ander land te verhuizen om daar een nieuw huis voor de twee te kopen.

Dat laatste bleek een illusie. Florin zette Philip het huis uit toen het geld op was. ‘Ik was verdrietig en ongelukkig. Mijn vrienden in Engeland zeiden al dat ik hem moest verlaten, maar toen ik wegmoest deed me dit veel pijn.’

Philip is nu terug in Engeland, waar hij op verschillende adressen overnacht bij vrienden. ‘Ik ben alles kwijtgeraakt. Ik heb geen huis meer en ben er slecht aan toe.’ Voorlopig heeft hij onderdak gevonden in een bejaardenwoninkje dat hoort bij het huis van een van zijn vrienden. Maar of hij zich ooit weer blind in een liefdesavontuur stort?

Bron: Attitude