Dark
Scandinavische (Borgen) en Spaanse (Ingobernable) series hebben we allemaal wel een keertje gezien, maar ben je ooit aan een Duitse serie begonnen? Dark is een fijn exemplaar om mee van start te gaan. De serie gaat over een Duits stadje waarin twee jonge kinderen verdwijnen. De vermissing zorgt ervoor dat de hele stad op z'n kop staat. Als er dan ook nog dingen gebeuren die eigenlijk niet kunnen, is de chaos compleet. Leuk: er is al een tweede seizoen voor de serie aangekondigd. 

Friends
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar alle seizoenen van Friends staan vanaf vandaag ein-de-lijk op Netflix. Tijd om je oude, of nieuwe als je het nog nooit gezien hebt, vrienden weer eens te zien! Hoeveel Netflix daarvoor betaald heeft? Een kleine 103,4 miljoen euro!

The Crown 
Het mag wat kosten: The Crown is de duurste Netflix-serie ooit. Dat zie je ook wel terug in de acteurs, decors en outfits. The Crown gaat over het leven van de Britse royals. Het tweede, en tevens laatste seizoen voor hoofdrolspeelster Claire Foy, staat net op Netflix. Leuk detail: kijk ook de film The Lady in the Van. Daar spelen zowel Alex Jennings (als koning Edward in The Crown) als Claire Foy (in The Crown als Elizabeth) in. Het tweede seizoen van The Crown is nog mooier dan het eerste seizoen.

Grace and Frankie
Jane Fonda en Lily Tomlin schitteren in alweer het vierde seizoen van Grace and Frankie. In het eerste seizoen komen ze erachter dat hun echtgenoten niet alleen samen werken, maar ook al meer dan twintig jaar een setje zijn. In de serie zie je hoe de dames daarmee omgaan. Echt goede vriendinnen waren ze nooit, maar ze besluiten samen in zaken te gaan. In het nieuwe seizoen duikt Lisa Kudrow op, die we onder andere kennen als Phoebe in Friends. Zij drijft een wig tussen Grace en Frankie, waardoor alles weer op scherp komt te staan...