Gisteren trakteerden we jullie al op het nieuwsoverzicht met daarin de twaalf best gelezen persoonlijke verhalen. Vandaag halen we de twaalf entertainment-artikelen voor het voetlicht die de meeste aandacht trokken. Dit zijn ze:


Hier krijgen we het warm van: brandweermannen poseren met puppies

de australian firefighters hebben weer een kalender gemaakt. verwacht wederom afgetrainde torso’s, sixpacks en… hele schattige beestjes. want de brandweermannen gaan deze keer voor ultieme cuteness!
Bekijk hier de foto's

Is dit de knapste dokter van de hele wereld?
Wij denken van wel. Meet Malte. Deze Duitse knul is student geneeskunde en deelt daarvan heerlijke kiekjes op zijn Instagram. Geen bloed of afgehakte lichaamsdelen. Gewoon kiekjes van Malte. Met weinig kleren aan.
Hier meer Malte

Broer en zus vechten om hunky poolboy in nieuwe Coca-Cola commercial
In een fraai spotje van een minuut is te zien hoe een knappe zwembad-schoonmaker het hoofd op hol brengt van zowel broer als zus. Maar als twee honden vechten om een been…
Ga naar de commercial

Kylie weigerde zoenende mannen uit haar video te knippen
Popprinses Kylie Minogue had er totaal geen zin in zichzelf te censureren. Hoewel haar gevraagd werd om wat minder zoenende mannenkoppels uit haar video voor All The Lovers te laten zien, hield ze voet bij stuk.
Dit is het eindresultaat

En ineens kent de hele wereld Glennis Grace
Nadat ze haar versie van Whitney Houston’s Run To You online had gezet, ging Glennis Grace viraal – zoals dat zo mooi heet. Op allerlei internationale sites komt ze voorbij en zelfs Nicki Minaj deelt complimenten uit aan ‘onze’ glennis.
Lees meer

Is dit de nieuwe Brokeback Mountain?
Twee schapenboeren ontmoeten elkaar en al snel slaat de romantiek ze om de oren. Komt je dit bekend voor? De film God’s Own Country wordt nu al veel vergeleken met Brokeback Mountain.
Hier de trailer!

Foto’s kijken: fraaie onderwaterkiekjes van nog fraaiere mannen
Heb jij weleens geprobeerd een onderwaterfoto van jezelf te maken? Zag er niet uit hè? Een raar opgeblazen hoofd, dikke bellen uit je neus, een ademtekort en bloeddoorlopen chloorogen. Fotograaf Lucas Murnaghan lukt het wél.
Bekijk hier de foto's

Anastacia gaat undercover bij Zweedse Idols
Zweedse kijkers van Idols konden genieten van wel heel erg leuke tv. Popdiva Anastacia (je weet wel, met die zonnebril) besloot undercover te gaan en auditie te doen met een Zweeds nummer.Dat liep niet heel goed af...
Hier haar auditie

'Ik denk regelmatig: Wow, dat is mijn grote broer'
Toen Tom werd gekroond tot Mister Gay Netherlands was zijn jongere broer Michiel apetrots. Hij was de allereerste persoon aan wie Tom vertelde dat hij op mannen valt en 12 jaar verder zijn ze nog altijd even close. 'Ik ben het niet altijd met Tom eens, maar ik steun hem wel voor de volle honderd procent.'
Lees het hele interview

Berget Lewis doet een fantastische auditie bij X Factor UK
'I'm Berget Lewis from Amsterdam.' Dit zag je vast niet aankomen. Berget Lewis deed namelijk auditie voor X Factor UK! Inmiddels weten we hoe het is afgelopen, maar de beelden blijven prachtig.
Ga naar de video

Och, arme Sieneke toch: haar zomerliefde blijkt homo
Net toen we ons afvroegen waar ‘Shalalie Shalala’ Sieneke toch is gebleven, duikt de zangeres op in een oogverblindende video. Het lied dat erbij hoort heet ‘Wat Mij Is Overkomen’ en gaat over een vakantieliefde die op niets uitliep. Want hij is gay…
Hier een uitgebreide analyse van de video

Roxeanne Hazes: 'Ik ben verloofd met een man, maar heb denk ik meer vriendinnetjes dan vriendjes gehad'
Roxeanne Hazes was de (her)ontdekking van het jaar. Haar verrassende debuutalbum 'In Mijn Bloed' kwam als een donderslag bij heldere hemel, ze werd de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door en als klap op de vuurpijl sleepte ze deze maand een nominatie binnen voor de Edison Pop Award. Winq blikt met haar terug op een bijzonder bewogen jaar.
Lees het complete interview met Roxeanne