Fleur en Julian hadden als doel om te laten zien dat het mooi is dat homo’s en lesbiennes in een aantal landen mogen trouwen, maar wilden er met hun actie op wijzen dat 24 landen niet bepaald een hoog aantal is. Daarom waren ze 22 the Project gestart, een actie die wereldwijd door de media is opgepikt. [bij aanvang van het project was trouwen voor homostellen mogelijk in 22 landen – red.]

Zo waren Fleur en Julian onder meer uitgenodigd in de talkshow van Ellen DeGeneres. Twee weken geleden kregen de twee helaas een vreselijke klap te verwerken: Julian heeft kanker en heeft niet lang meer te leven.

Daar kwam vervolgens een tragisch bericht bij: de verzekering zal een groot deel van de zorgkosten niet gaan dekken. Enkel de kosten van het ziekenhuis worden vergoed, en niet die van de palliatieve zorg die Julian nodig heeft. Daardoor komen Fleur en Julian voor torenhoge kosten te staan.

Om de twee te helpen heeft een vriend van Julian, Robert, een crowdfunding-actie opgezet. Hiermee zal hij het verdriet van het verlies nooit kunnen wegnemen, maar het is een mogelijkheid om nog iets voor haar en Fleur te kunnen doen.

Alle beetjes helpen, dus ga naar We Want To Know We Care, de crowdfunding-pagina die is gemaakt voor Julian. Doe mee en help!