In bepaalde kringen is het bleken van de huid een ingreep die steeds gewoner wordt. In Thailand zijn het vooral mannen uit de homogemeenschappen die aankloppen bij het Lelux-ziekenhuis om donkere delen van hun penis lichter te laten maken.

De kliniek bood al langer huidbleekbehandelingen aan, maar kwamen op het idee voor een specifieke penisbleek-aanbieding nadat een klant had geklaagd over donkere plekjes op zijn penis. Die wilde hij laten weghalen en bleken bleek daarbij de beste methode.

Manager Bunthita Wattanasiri vertelt aan persbureau AFP dat er steeds meer vraag is naar een penisbleekbehandeling. Hij zegt dat de meeste cliënten tussen de 22 en 55 jaar oud zijn. Een behandeling van vijf sessies kost ongeveer 550 euro. Voor de behandeling wordt een kleine laser gebruikt. ‘We gaan heel voorzichtig te werk, aangezien dit deel van het lichaam heel gevoelig is’, aldus Wattanasiri.

Hoewel huidbleekbehandelingen wereldwijd worden aangeboden, staat de Lelux-kliniek specifiek in de belangstelling. Dit nadat een Facebook-bericht van de kliniek viraal ging op de social media.

Bron: Newsweek / NewNowNext