Filmrecensenten zijn het er unaniem over eens: Call Me By Your Name is niets minder dan een meesterwerk. Regisseur Luca Guadagnino (eerder verantwoordelijk voor Io sono l’amore en The Bigger Splash) en acteur Armie Hammer en Timothée Chalamet hebben dan ook al een indrukwekkend aantal nominaties en prijzen ontvangen voor hun prestatie.

In Call Me By Your Name volgen we het verhaal van de 17-jarige Elio (Timothée Chalamet) en zijn intellectuele ouders. Zijn vader, een eminente professor in Grieks-Romeinse cultuur en zijn moeder Annella, een vertaler, nodigen iedere zomer een stagiair uit om in hun Italiaanse villa te komen proeven van het goede leven en hun kennis. Dit jaar is de knappe Amerikaanse Oliver (Armie Hammer) de gelukkige. Wanneer Oliver arriveert, raakt Elio gelijk betoverd door deze pak 'm beet 10 jaar oudere adonis. 

Lees hier de Gay.nl-recensie van Call Me By Your Name (*****)

Win
Via Winq.nl verloten we 5 prachtige prijzenpakketten met:

  • 2 vrijkaarten voor de film
  • de soundtrack-cd
  • de filmeditie van het boek

Mail om kans te maken naar win@winq.com onder vermelding van ‘CMBYN’ en vergeet niet je naam, profielnaam en adresgegevens te vermelden. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.