Fans van Kylie (Minogue, niet Jenner, stelletje millennials!) hebben vier jaar moeten wachten op nieuw werk van de Australische hitzangeres, het tussendoortje uit 2015 met kerstliedjes niet meegerekend.

Kiss Me Once uit 2014 maakte Kylie met hulp van Sia, Pharrell Williams en MNEK, met als resultaat een album dat bestond uit electropop en R&B. Voor Golden is ze naar Nashville getogen, waarover ze al verklapte dat de belangrijkste countrystad ter wereld effect op haar heeft gehad.

Op haar nieuwe plaat wil Kylie verhalen vertellen, vertelde ze eerder aan The Sun. Ook de liefdesbreuk met Joshua Stasse komt aan bod. ‘Er was vorig jaar wat hartzeer, maar dat ben ik weer te boven. De meeste tracks zijn superpositief en inspirerend. Ik voel me geweldig op dit moment.’

Verder wil Kylie nog niet al te veel kwijt over Golden. Gaat ze straks verder als Dolly of Tammy Minogue? We wachten het af. Later deze maand komt de eerste single van het album uit, Dancing genaamd. Wij beginnen vast met oefenen

O ja, eerder maakte Kylie al bekend dat ze van plan is te gaan touren. Overigens is de bovenstaande afbeelding die online circuleert erg mooi, maar waarschijnlijk niet officieel.

 

💞💗😘 @attitudemag

Een bericht gedeeld door Kylie Minogue (@kylieminogue) op

Hier zien we Kylie op de Attitude Awards, van het blad van onze Britse zusters. Ze won daar de Legend Award.