Bioscoopagenda

7 queer films waar we ons nu al op verheugen

Zet ze op je watchlist!

Leestijd: < 1 min

Er draaien gelukkig steeds meer sterke queer films in de bioscoop. Ook dit jaar staan er weer een aantal prachtige titels op de filmkalender. Van de nieuwe Xavier Dolan tot een filmbewerking van hitmusical Everybody's Talking About Jamie. Wij nemen ze met je door.

Van de volgende films is nog geen Nederlandse releasedatum bekend. 

Stardust

“Stardust is de naam van een biopic over David Bowie. Johnny Flynn zal de rol van Bowie op zich nemen, hij was eerder te zien als Dylan Witter in Lovesick. Centraal staat Bowie’s eerste reis naar de Verenigde Staten in 1971. Een probleem: zijn zoon Duncan Jones laat weten dat de makers geen rechten hebben verkregen over de muziek van zijn vader. Het is dus ook niet bekend wanneer (en of) de film er gaat komen.”

The Power of Love

“Céline Dion heeft toestemming gegeven voor het gebruik van haar muziek in de film The Power of Love. In de biopic is te zien hoe Céline Dion opgroeit in het Canadese Quebec en uitgroeit tot een wereldster. Valerie Lemercier (54 jaar) gaat de jonge Céline spelen. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is in Nederland.”

Coverafbeelding: Shayne Laverdiere

Powered by Labrador CMS