Het zal je moeder maar zijn. Allereerst komt ze aanzetten met een prachtig cadeau, namelijk een enorme spiegel in de vorm van een eenhoorn. Dan ziet je zus die spiegel en ze roept jaloers: ‘die wil ik ook!’ Helaas was er maar eentje voorhanden, maar moeder was niet voor een gat te vangen. Ze vroeg haar klusjesman een tweede exemplaar te maken.

Voor een voorbeeldfoto keek moeders op het Instagram-account van haar zoon, dat is de 30-jarige Sohail Justin Akhavein. Hij plaatst regelmatig sexy kiekjes van zichzelf op Instagram, en deelde ook een foto van zichzelf met zijn nieuwe spiegel. Moeder verontschuldigde zich bij de klusjesman en zei: ‘Sorry, maar ik heb helaas alleen smutty Instagramfoto’s van die spiegel.’

Daarna wilde ze weten wat de klusjesman wilde hebben voor het reproduceren van de spiegel. Hij noemde een bedrag, waarna hij zei: ‘En doe die jongen er ook maar bij.’ Een en ander deelde ze met haar zoon, die het hele verhaal online plaatste, waarna het al snel heel veel gedeeld werd. 

En ze leefden nog lang en gelukkig? Dat vertelt Sohail er helaas niet bij. Hieronder de ‘smutty’ foto’s van zijn Instagram-account.

Bron: NewNowNext