De queens dit jaar? Dat zijn Aja (seizoen 9), BenDeLaCreme (seizoen 6), Chi Chi Devayne (seizoen 8), Kennedy Davenport (seizoen 7), MILK (seizoen 6), Morgan McMichaels (seizoen 2), Shangela (seizoen 2 en 3), Thorgy Thor (seizoen 8) en Trixie Mattel (seizoen 7). De dames stellen zichzelf voor in de volgende video.

Ook zijn er foto's opgedoken van de eerste aflevering. Die kun je hieronder bekijken.

De juryleden
Vaste juryleden dit seizoen zijn natuurlijk Michelle Visage, Carson Kressley en Ross Mathews. Daarnaast zijn er 15 gast-juryleden.

Meest opvallend? Spice Girl Emma Bunton! Zij is samen te zien met muzikant Adam Lambert. Daarnaast schuiven ook tieneridool Vanessa Hudgens, Unbreakable Kimmy Schmidt-acteur Tituss Burgess, musicalveteraan Kristin Chenoweth, Glee’s Chris Colfer, Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell, designer Marc Jacobs en actrice Vanessa Williams aan.

Ook Todrick Hall, Garcelle Beauvais, Nicole Byer, Constance Zimmer en Jeffrey Bowyer-Chapman zijn te zien in het nieuwste seizoen.

Drag-ramp
En dan nog meer leuk film. Er komt een film met RuPaul in de hoofdrol! Volgens RuPaul wordt dit ‘the most glamorous disaster movie in herstory’, dus dat belooft wat. Het is de eerste keer dat de moeder aller drag diva’s een hoofdrol heeft in een speelfilm.

De film is getiteld Drag Queens on a Plane en gaat over een groep drag queens aan boord van Glamazonian Airways. In het vliegtuig is ook een groep etterbakken aanwezig dat het vliegtuig probeert te laten neerstorten.