Dit weekend is het weer tijd voor True Colors, de nieuwjaarsreceptie van COC Nederland in poptempel Paradiso. Een groot deel van de LHBT-gemeenschap is daar ieder jaar vertegenwoordigd. Zelfs zangeres Roxeanne Hazes komt optreden.

Een vast onderdeel is de veiling, waarmee geld wordt opgehaald voor de activiteiten van de vereniging. Voor het eerst kun je dit jaar ook online een bod uitbrengen op speciale events en producten. Wij zetten wat leuke items voor je op een rijtje. 

Sing me a song
Eurovision in Concert is al jaren vaste prik voor Songfestivalfans. Bijna alle artiesten die meedoen aan het Songfestival komen naar Amsterdam voor een speciaal voorproefje van het echte festival dus. Dit jaar wordt het evenement groter dan ooit, de show verhuist namelijk van de Melkweg naar AFAS live. Je kunt bieden op een speciaal VIP-pakket, inclusief plekken op de VIP-tribune, toegang tot de pre- en afterparty en een overnachting in een hotel. Bieden begint bij 250 euro.

Hoe roze is onze geschiedenis?
Het Rijksmuseum organiseert rond Pride speciale roze rondleidingen, waarin je meer leert over de roze geschiedenis van ons land. Hoe gay was Rembrandt, bijvoorbeeld? Bieden voor twee tickets + een rondleiding begint bij 50 euro.

Een tattoo van de meester
Altijd al een tattoo willen hebben? Amsterdams tattoomeester Henk Schiffmacher zet vanaf 500 euro een tattoo ter grootte van een bierviltje.

Theeleuten met Tanja
COC-voorzitter Tanja Ineke loopt momenteel op krukken, maar er is meer voor nodig om haar te stoppen. Tijdens een eerdere veiling kon je bieden op de lasagne van Tanja, dit jaar mag de hoogste bieder met haar mee op tour door Amsterdam, waar ze je al haar roze hoogtepunten laat zien. Kan Tanja op het moment van de rondleiding zonder, dan krijgt de winnaar als klap op de vuurpijl haar kekke roze krukken.

Dit was slechts een greep uit het aanbod. Zo kun je tevens bieden op een schetsboek van Viktor & Rolf, VIP-kaartjes voor Pride Amsterdam of een unieke foto, gemaakt door topchoreograaf Hans van Manen. Check hier de complete veiling

Opbrengsten van de veiling gaan naar COC Nederland en zijn ter ondersteuning van initiatieven in de LHBTI-gemeenschap.

Coverbeeld: Bete Photography