Welkom op het nieuwe Winq.nl

Tijd voor een tour

Leestijd: 2 minuten - door Martijn Kamphorst op 06 februari 2018

Na veel bloed, zweet, tranen, nog meer tranen en uren ontwerpen, coderen, discussiëren en optimaliseren is het eindelijk zover. Met meer dan gepaste trots presenteren we jullie het fonkelnieuwe Winq.nl.

Handen op elkaar
Bijzonder onder de indruk van een artikel? Dat horen we natuurlijk graag. Sprongen de tranen je in de ogen, zeek je bijna in je broek van het lachen of raakte je bijzonder geïnspireerd door een mooi interview? Laat het ons weten door middel van het ‘cheers’-knopje.

Two become one
We werkten al een tijdje nauw samen met de redactie van communityplatform Gay.nl. Vanaf de lancering van het nieuwe Winq.nl voegen we de twee teams samen. Dat betekent: nog meer aandacht voor nog mooiere verhalen, die uiteraard ook nog steeds te lezen zijn via Gay.nl.

Leuk voor later
Soms wil je wel, maar heb je simpelweg niet de tijd om die mooie longread gelijk tot je te nemen. Vanaf nu kun je daarom artikelen die je later (nog eens) wilt lezen opslaan in je bookmarks door op het lintje te klikken. Handig!

Lekker overzichtelijk
We blijven hard verder timmeren aan vaste en nieuwe rubrieken, waarin we spreken met getalenteerde kunstenaars, namen die je in de gaten moet houden en steden die je bezocht moet hebben. Al deze series vind je vanaf nu overzichtelijk op de homepage.

Supersocial
Uiteraard zijn alle nieuwe ontwikkelen ook te volgen via onze social kanalen. Doe je dat nog niet? Volg ons dan zeker op Facebook, via Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van de laatste en leukste artikelen op de site.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 96

Deze keer: Van Gogh-directeur Axel Rüger en 10 jaar Queer Palm

Neem een abonnement

Geef cadeau