Een kamer kun je boeken voor twee personen. Het Holland Heineken Huis staat in Gangneung, Zuid-Korea. Reserveringen gaan van 23 tot en met 26 januari iedere dag vanaf 10.00 uur Nederlandse tijd live op Booking.com. Een overnachting kost slechts 32,500 Zuid Koreaanse Won (ongeveer € 25,- per nacht).

Tijdens je verblijf in het Holland Heineken Huis beleef je een ultieme oranje ervaring met optredens van Nederlandse artiesten zoals Van Velzen, André Hazes Jr. of Di-rect. Ook krijg je een rondleiding achter de schermen en breng je een bezoek aan de TeamNL Lounge.

Bij de eerste editie in 1992 te Barcelona was het Holland Heineken Huis een eenvoudige locatie voor Nederlandse fans, atleten en hun familie en vrienden. Sindsdien is het gegroeid tot de ‘hottest ticket in town’. Fans over de hele wereld kunnen in het huis genieten van onvergetelijke momenten. 

Het Holland Heineken Huis staat internationaal bekend als het nationale huis waar vele Nederlandse maar ook internationale sporters samenkomen om Oranjesuccessen te vieren tijdens de Spelen.

Interesse? Hou dan vanaf nu Booking.com in de gaten!