Smelt weg bij deze mooie huwelijksaanzoeken

Wil je met me…

Leestijd: 15 minuten - op 26 juni 2018

Van plan om binnenkort op één knie te gaan? Dan geven de volgende beelden je vast de nodige inspiratie!

Stier schiet te hulp

Een stadion vol toeschouwers was getuige van hoe de mascotte van de Chicago Bulls een huwelijksaanzoek mogelijk maakte. Inclusief de nodige cheerleaders en romantische muziek. Het publiek ging helemaal uit zijn dak en natuurlijk zei Jake ‘ja’ op de vraag van Michael.

New York Pride

Medische hulpverleners Trudy Bermudez en Tayreen Bonilla verloofden zich tijdens de Pride parade in New York dit jaar. Het publiek reageerde uitzinnig en op Twitter regende het felicitaties.

Sprookjes worden werkelijkheid

“Lieverd, ik wil je wat vragen.” Je voelt het al aankomen. Myrthe stelde Lotte dé vraag op het podium van het Wicked Jazz Sounds Festival in 2016. “We hadden nooit gedacht dat wij elkaars grote liefde zouden zijn, maar het valt niet te ontkennen. Wil je met me trouwen?”

De mooiste Pride ooit

Tijdens de Londense Gay Pride vroeg Dizzy haar vriendin Jane ten huwelijk, die was op dat moment aan het werk als politieagent en kon rekenen op het nodige applaus.  

Verliefd in Ierland 

“Ik ben zo nerveus. Ik snap ook niet waarom, ik ga gewoon vertellen hoeveel ik van Beau hou.” In de volgende video kunnen we genieten van een prachtig aanzoek dat Brad een half jaar geleden deed. “Ik hou zo veel van je. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.”

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 95

Deze keer: Sauvage-acteur Félix Maritaud, mannen in rokken en Netta

Neem een abonnement

Geef cadeau