Uit onze archieven:

Smelt weg bij deze mooie huwelijksaanzoeken

Wil je met me…

22 juni 2019, Winq redactie, 15 minuten

Van plan om binnenkort op één knie te gaan? Dan geven de volgende beelden je vast de nodige inspiratie!

Christina helpt een handje

Tijdens een tour van Christina Aguilera vroeg ze Mike en Ben op het podium te komen. Daar ging Ben door de knieën en vroeg hij Mike ten huwelijk, terwijl Christina ernaast stond in een bruidsjurk.


Twee tornado-fans hebben elkaar gevonden

Joey Krastel is weerman en dol op tornado’s. Waar andere mensen naar binnen gaan om te schuilen als er een storm opsteekt, gaat Joey er juist op af met een groepje tornado-chasers. Toen zijn vriend een keer meeging, gebeurde er iets heel romantisch…

Stier schiet te hulp

Een stadion vol toeschouwers was getuige van hoe de mascotte van de Chicago Bulls een huwelijksaanzoek mogelijk maakte. Inclusief de nodige cheerleaders en romantische muziek. Het publiek ging helemaal uit zijn dak en natuurlijk zei Jake ‘ja’ op de vraag van Michael.

New York Pride

Medische hulpverleners Trudy Bermudez en Tayreen Bonilla verloofden zich tijdens de Pride parade in New York dit jaar. Het publiek reageerde uitzinnig en op Twitter regende het felicitaties.

100 keer is scheepsrecht

Als land staat Polen niet bepaald bekend om zijn vriendelijke houding richting gays. Om te kijken hoe omstanders reageerden, hebben Jacub en Dawid elkaar honderd keer ten huwelijk gevraagd, midden op straat. Zo reageerden de omstanders.

De mooiste Pride ooit

Tijdens de Londense Gay Pride vroeg Dizzy haar vriendin Jane ten huwelijk, die was op dat moment aan het werk als politieagent en kon rekenen op het nodige applaus.  

Verliefd in Ierland 

“Ik ben zo nerveus. Ik snap ook niet waarom, ik ga gewoon vertellen hoeveel ik van Beau hou.” In de volgende video kunnen we genieten van een prachtig aanzoek dat Brad een half jaar geleden deed. “Ik hou zo veel van je. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.”

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau