We hadden je al eens eerder getrakteerd op de pikante plaatjes van Gus, die hij liet maken voor ESPN Magazine. Ellen wilde van alles weten over het naakt skiën. ‘Is het aerodynamischer? En is het niet heel koud in je blootje?’ Gus legde uit dat het op de dag van de fotoshoot warm had moeten zijn, maar het was echt steenkoud. ‘En we moesten meer dan zes uur buiten zijn.’

Even later kwam er een foto voorbij van Gus’ been, waarop een enorme blauwe plek was te zien. Maar ook nog iets anders, en daar hoorde je Ellen dan weer helemaal niet over. 

Het ging natuurlijk niet alleen over uiterlijk. Gus is een van de weinige Olympische sporters die openlijk homo is. Met Ellen besprak hij hoe belangrijk het is om te laten zien dat de Olympische Spelen draaien om inclusiviteit. Vervolgens kwam zijn medewerking aan een commercial van Head & Shoulders aan bod. Die koppelde Gus aan zijn coming-out, toen er volgens hem een enorme last van zijn schouders viel.

Verder hekelde hij het feit dat vice-president Mike Pence is aangesteld aan aanvoerder van de Amerikaanse delegatie, omdat die zich in het verleden negatief heeft uitgesproken over gays.

Hier de beelden!

Bron: Gay Times