De nieuwe Winq is uit!

Wat staat er in het nieuwe magazine?

13 februari 2018, Winq redactie, 4 minuten

De nieuwe Winq staat volop in het teken van reizen. We stuurden Winfried Baijens naar Hongkong en togen met 24Kitchen-kok Hugo Kennis naar Israël. Verder lees je over de favoriete restaurants van de mensen van Winq. En sla ook het exclusieve interview met Canada’s jongste premier Justin Trudeau niet over. Hier een greep uit de inhoud van het nieuwe magazine.

Hongkong: een kapitalistische krachtpatser

Winfried Baijens stapte voor Winq op het vliegtuig naar Hongkong. De Rotterdamse skyline verbleekt bij het hoogbouwgeweld van de ‘Pearl of the Orient’, waar je voortdurend van de ene in de andere cultuur wordt getrokken. ‘Hongkong is veel, heel veel’, zo constateert Winfried al snel. Lees zijn verslag van een rondreis door deze kapitalistische krachtpatser van een stad.

Winfried Baijens in Hongkong

Showpony Alex Klaassen

In stevig tempo galoppeert acteur Alex Klaasen van de ene theatershow naar de andere. Hij leeft voor de spotlights, maar wie is de man achter de talrijke typetjes? In zijn nieuwe feelgood- revue Showponies geeft hij ons een hilarisch teleurstellend kijkje in het leven van de echte Alex. ‘Ik heb een tijdje gedacht dat ik transgender was.’

Alex Klaassen

Are you sure you are straight, Levi van Kempen?

Wunderkind Levi van Kempen speelt in GTST, presenteerde programma’s bij Disney XD, was reporter bij The Voice én sprak in Disneyfilm Rapunzel de stem in van Flynn Rider. Zoveel showbizz: klopt dat wel?

Levi van Kempen

Wild Side Story

Mag een olifant je garderobe bepalen, valt er te praten met leeuwen en kun je als filantropische toerist zomaar overal giraffes verwachten? Winq ging op zoek naar antwoorden in de duurzame wildreservaten van Zambia en Malawi. "Goed zo jongen, je ziet er saai uit."

Wild Side Story

Justin Trudeau, leading the way

Eind vorig jaar schreef Justin Trudeau geschiedenis door officieel excuses aan te bieden aan de homoseksuelen uit zijn land, voor vervolgingen in het verleden. Dat wil niet zeggen dat Canada daarmee het ultieme paradijs is voor gays, maar met Trudeau als premier komen ze een heel eind. Onze reporter Cliff Jannou strikte hem voor een exclusief interview.

Justin Trudeau

Land van melk en honing

Israël is het land van milk and honey. Geheel toepasselijk stuurden wij 24Kitchen-kok Hugo Kennis op schoolreisje naar Jeruzalem en Tel Aviv, waar hij zijn hart verloor aan… geroosterde bloemkool. Een heel fraaie reisreportage door het beloofde land.

Hugo Kennis

Word abonnee!

Nog geen abonnement? Word lid en je krijgt een jaar lang Winq in de brievenbus: 6 nummers voor € 29,95, plus een Skin Care Set van Dermalogica, ter waarde van € 153,80. Dat is maar liefst 85% korting! Dus waar wacht je nog op?

Word abonnee van Winq
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau