Tips

Verras je man met een van deze Valentijnscadeaus

10 februari 2018, Winq redactie, 2 minuten

Ben jij er nog niet helemaal uit wat je je vriend (of jezelf) dit jaar als cadeautje geeft voor Valentijnsdag? Wij hebben wat tips!

In bad!
Wij worden heel erg blij van de nieuwe collectie van Lush. De zeepjeswinkel heeft een hele collectie vol roze en rode badproducten samengesteld. Heb je meteen een reden weer eens samen in bad te kruipen.

Bloemetje erbij?
Verras je lief dit jaar eens met een bloemetje! Want wie is er nou niet gek op bloemen? Ze staan prachtig in je huis en het is heel romantisch om te krijgen. Het handige is dat je de bloemen gewoon online kunt bestellen en er vervolgens voor kunt zorgen dat ze op 14 februari worden bezorgd!

Op de kiek
Wat is er nou persoonlijker dan een foto? Bij Hema kun je een mok laten bedrukken met jullie leukste foto's, een pocketfotoboek samenstellen (kan hij je altijd meenemen) en het leukste? Een geheugenspel met jullie foto's! Hoe leuk is dat?

Leerzaam!
Na het succes van Het lammetje dat een varken is, het eerste transgender prentenboek van Nederland, komt schrijver Pim Lammers met een vervolg. De boer en de dierenarts is opnieuw een boek met een queer-thema.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau