Muziekvideo’s

Merol wil een kind van jou en Paris Hilton heeft je nodig

Het weekend in met fijne liedjes

16 februari 2018, Winq redactie, 5 minuten

Zangeres Merol al ontdekt? Ze heeft wel wat weg van die Famke van laatst, maar is net weer effe anders. Hier haar nieuwe single. Ook leuk: de orgie van Fischerspooner, een sexy Drake Bell en Maroon 5-zanger Adam Levine zonder shirt.

Paris Hilton - I Need You
We beginnen met Paris Hilton. Ze scoorde jaren geleden een hit met Stars Are Blind, een reggaedeuntje dat sprekend klonk als UB40’s Kingston Town. De band sleepte haar voor de rechter maar dit leidde uiteindelijk tot niets. Paris probeert het nu opnieuw met een suikerzoet doowopdeuntje.

Fischerspooner - TopBrazil
Ken je die video van Kylie nog, All the Lovers? Met die berg mensen? De nieuwe video is daar de adult, hardcore versie van, met alleen mannen bovendien. Fischerspooner is terug met een nieuw album dat is geproduceerd door Michael Stipe van R.E.M.. De rauwe elektrosound van weleer is gebleven, zoals je kunt horen.

Merol – Ik wil een kind van jou
We horen jullie denken: wie is Merol nou weer? Achter deze verhaspelde voornaam gaat Merel Baldé schuil, die het land door toert met haar one woman show. Dat doet ze samen met Tim Teunissen, met wie ze op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie zat. Je kent haar misschien ook van de vrouwelijke hoofdrol in Soldaat van Oranje. Als Merol maakt ze Nederlandstalige synthpop. En dat klinkt zo:

Maroon 5 – Wait
Spectaculaire special effects, een dramatisch beeldverhaal en dan ook nog eens zanger Adam Levine die z’n getatoeëerde torso tevoorschijn tovert. De video van Wait is spectaculair. En ook alweer een dikke week uit, maar we wilden je hem toch niet onthouden.

Drake Bell – Rewind
Wat is er met Drake Bell gebeurd? Het Nickelodeon-kindsterretje van  weleer is een echte man geworden. Op Instagram beloofde Drake dat de video van Rewind een fraaie climax heeft. Of dat ook zo is? Dat zie je hier.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau