Dit is het huis uit ‘Call Me By Your Name’ en jij kunt er wonen

Je moet wel een dikke portemonnee meenemen

19 februari 2018, Steve van Velzen, 2 minuten

Wil jij net als Elio en Oliver wekenlang aan het zwembad hangen en door het Italiaanse landschap fietsen? Dan is nu je kans want de woning uit Call Me By Your Name staat nu te koop. Het huis staat in Lombardije en voor een schamele 1,7 miljoen euro is het optrekje van jou.

‘Aristocratische charme’
Regisseur Luca Guadagnino wilde het huis jaren geleden al voor zichzelf kopen, maar had destijds niet genoeg geld. Toen hij vorig jaar de gelegenheid kreeg om ‘Call Me By Your Name’ te maken, wist hij direct dat hij de film in deze villa wilde draaien. “Het huis heeft een aristocratische maar afbrokkelende charme”, vertelt hij in Architectual Digest. “De professor en zijn vrouw hebben het pand geërfd, maar zijn niet in staat om het huis goed bij te houden.”

Likje verf
Het huis is gebouwd rond het jaar 1500 en heeft wel een likje verf nodig. Maar na de renovatie kun je prima tot rust komen in je eigen park van 20.000 vierkante meter. Of een dutje doen in één van je 14 kamers. Helaas is 1,7 miljoen euro een tikje aan de hoge kant, dus wij staren vanmiddag even huilend in de open haard.

Filmprijzen
Afgelopen weekend won ‘Call me by your name’ een BAFTA voor beste script. De BAFTA’s zijn de belangrijkste Britse filmprijzen. De film was genomineerd voor vier beeldjes, waaronder die voor beste film en beste mannelijke hoofdrol.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto’s van het huis:

Call Me By Your Name
Call Me By Your Name
Call Me By Your Name
Call Me By Your Name

Bekijk hier meer foto’s van het huis.

Beeld: House & Loft

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau