Afscheid
Modekenners wisten al dat deze collectie er eentje voor in de boeken zou zijn. Modeontwerper Christopher Bailey nam namelijk na zeventien jaar afscheid van het Britse modehuis.

Diversiteit
Voor de show gaf de ontwerper al een tipje van de sluier: “Mijn laatste collectie voor Burberry draag ik op aan een aantal belangrijke organisaties die wereldwijd LHBTI-jongeren steunen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om te vertellen dat onze kracht en creativiteit voortkomt uit diversiteit.”

Regenboog
En dat hebben we geweten. De regenboog staat centraal in deze collectie en is in bijna alle ontwerpen terug te vinden, het doet bijna pijn aan je ogen. Niemand minder dan Cara Delevigne sloot de show af met een geweldige regenboogcape.

Front row
Heel Hollywood kwam af op deze happening. Niemand minder dan Idris Elba, Spider Man-acteur Tom Holland en actrice Zendaya zaten front row. Ook Paris Jackson en Star Wars-generaal Domhnall Gleeson waren van de partij. Een jaloersmakend feestje dus, met naar onze smaak iets te weinig gays op de eerste rij.

Enneh, die regenboogcape. Die bestel je gewoon hier