Winq ♥︎ Loves

Gay mannen staan centraal bij Suitsupply en diepvriestosti's van de Appie

25 februari 2018, Winq redactie, 3 minuten

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu heeft de rubriek een online broertje, met de dingen waar wij van houden.

Verdwalen in Tilburg
Een trip zonder drugs, zo beschrijven veel mensen de doolhof van Karmanoia. Een pareltje, en binnenkort ook te vinden in Nederland. Hoe het er precies uit gaat zien is nog niet bekend, dat het 1 miljoen mag kosten wel. “De installatie bracht me een waanzinnig avontuur vol zelfreflectie. Ik zie dit als een cadeau aan de wereld en ben daarom trots dat Tilburg dit mag uitpakken”, aldus initiator Joep van Gorp.  

Nooit meer iets anders
Tosti-lunchtentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Albert Heijn springt er lekker op in: vanaf dit weekend liggen daar diepvries-tosti’s in de schappen. Het idee van twee Brabantse heren. Verkrijgbaar in de smaken Vier Kazen, Pepperoni & Mozzarella en Tonijn & Cheddar.

Suitsupply ♥︎ Gays
Gay mannen staan centraal in de nieuwste campagne van Suitsupply en dat vinden wij heel erg leuk. De mannen zijn zoenend te zien in de campagne, waarover je hier meer leest.

Suitsupply.com

Het echte verhaal van Tonya
Margot Robbie is ‘briljant’ als Tonya Harding. Dat is de algemene recensie van de nieuwste film I, Tonya. De film gaat over het waargebeurde verhaal van de Olympische schaatsster Tonya Harding. Haar rivale wordt tijdens een wedstrijd aangevallen door een ingehuurde crimineel, maar wie is schuldig?

Vanaf nu in de bioscoop 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau