Beat For The Stars

Laverne Cox heeft een plaatje gemaakt!

Allemaal meezingen met Laverne

28 februari 2018, Winq redactie, 3 minuten

Orange Is The New Black- en Rocky Horror-actrice Laverne Cox heeft een single opgenomen. Het liedje heet Beat For The Gods. Wat vind jij: wordt dit lied misschien wel het Pride Anthem van het jaar?

Laverne Cox is de laatste seizoenen van Orange Is The New Black slechts spaarzaam in beeld, omdat ze in de isoleercel is beland in deze gevangenis-dramedy. Maar dat wil niet zeggen dat ze weinig te zien was in de media.

Ze stond als eerste transgender vrouw op de cover van de Zuid-Afrikaanse editie van Cosmopolitan, met het logo van het magazine in regenboogkleuren op de achtergrond.

In het bijbehorende interview vertelde Laverne Cox hoe ex-vriendjes haar weghielden uit hun sociale leven omdat ze niet in het openbaar gezien wilden worden. Toen ze een keer wél werd uitgenodigd om bij de vader van een inmiddels voormalige liefde chanoeka te vieren, was dit een hoogtepunt in haar leven.

Rocky Horror
Naast haar rol in OITNB was Laverne te zien in een nieuwe adaptatie van The Rocky Horror Picture Show. En nu heeft ze dus een single uitgebracht. Het is volgens Laverne een eerbetoon aan de ball scene en de bijbehorende dragcultuur in de jaren negentig.

Marie-Antoinette
En zo klinkt het ook: lekker nineties. Voor de video verkleedde Laverne zich als bokser, als danser zonder mak-up en zelfs als Marie-Antoinette. Hier de beelden!

Bron: Out Magazine

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau