Winactie

Wil jij gratis naar de derde editie van Liquid Kiddy?

Leestijd: < 1 min

Liquid Kiddy strijkt op 8 december voor een derde editie neer in Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Het feest, met maar liefst drie zalen, belooft weer een groot spektakel te worden.

liquid kiddy
liquid kiddy

Dj’s van nationale en internationale faam, de nodige dragqueens en getalenteerde vogue-dansers komen voor Liquid Kiddy allemaal naar Amsterdam om een groot feest te bouwen. Liquid Kiddy is een samensmelting van succesformules als Totally, Damage en de Papa Party van Eliad Cohen.

Het belooft een sexy feestje te worden. In de grote zaal vind je de Papa Party, met house-dj’s als Eliad Cohen, Suri, Tomo Woodland en D’Alessandro. De Braziliaanse zangeres Nikki Valentine komt zingen. In deze zaal kun je rekenen op een hoop half ontblote heren.

Meer feest
Die vind je ook in de tweede zaal bij fetishfeest Damage. Voor de pop en urban liefhebbers is er genoeg te vinden in de derde zaal. Dat feest wordt gehost door Totally. The G-Team, Alex Sinclar en Shug La Sheedah komen daar draaien.

liquid kiddy
liquid kiddy

Winnen
Via Winq.nl maak je kans op 2 gratis tickets voor de derde editie van Liquid Kiddy. Wat je daarvoor moet doen? Stuur een maitlje naar win@winq.com met je volledige naam en adresgegevens o.v.v. ‘Liquid Kiddy’. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Liquid Kiddy vindt plaats op 8 december. Check deze link voor meer informatie. 

Powered by Labrador CMS