Winactie

Wil jij gratis naar de tweede editie van Liquid Kiddy?

Leestijd: 4 minuten - door Winq redactie op 20 maart 2018

Liquid Kiddy strijkt op 24 maart voor een tweede editie neer in Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Het feest, met maar liefst drie zalen, belooft weer een groot spektakel te worden.

Dj’s van nationale en internationale faam, de nodige dragqueens en getalenteerde vogue-dansers komen voor Liquid Kiddy allemaal naar Amsterdam om een groot feest te bouwen. Liquid Kiddy is een samensmelting van succesformules als Superball, Totally, Damage en Sexy Party.

Ook deze editie is er voor iedereen iets te vinden. Van pop, tot urban en house: alles komt samen bij Liquid Kiddy. In de grote zaal vind je het Duitse Sexy Party, met house-dj’s als Micky Friedmann, Asaf Dolev en Alexio. In deze zaal kun je rekenen op een hoop half ontblote heren.

Meer feest
Die vind je ook in de tweede zaal bij fetishfeest Damage. In de derde zaal is het dubbel feest. Dat feest wordt gehost door Totally en Superball. T G-Team en Diva May Day komen draaien, maar je vindt er ook vogue-dansers van de House of Vineyard en Superball-winnaars Mermaids Mansion.

Winnen
Via Winq.nl maak je kans op 2 gratis tickets voor de tweede editie van Liquid Kiddy. Wat je daarvoor moet doen? Stuur een mailtje naar win@winq.com met je volledige naam en adresgegevens o.v.v. ‘Liquid Kiddy’. Met de winnaars wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Liquid Kiddy vindt plaats op 24 maart. Check deze link voor tickets.

Advertentie
Advertentie

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine #91

Deze keer: acteur Majd Mardo, Michiel van Erp en een Berlin special

Neem een abonnement

Geef cadeau